IMG_1912.JPGKeukentafel.JPGBadkamer_beneden.JPGPaard.JPGKanaal.jpgKeuken.JPGIMG_2046.JPGIMG_1904.JPGTerras.JPGBuitenzijde.JPGSchuivenhuisje.jpgSingraven.jpgWoonkamer.JPGTerraszijde.JPGSlaapkamer_beneden.JPGUitzicht_mais.JPG

Contact

Voor meer informatie, prijsopgaves en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met:

Familie Lansink
Schiphorstdijk 3
7591 PS Denekamp
Tel. 0541 353226
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving
Vanaf Oldenzaal via Denekamp
Rijd van Oldenzaal naar Denekamp. Op de rotonde in Denekamp (bij CafĂ©/Restaurant 't Wubbenhof) neemt u de 3e afslag (links). Na de bocht gaat u linksaf richting Het Singraven (Ellenweg/Molendijk). Deze weg blijft u circa 2 km volgen. U rijdt daarbij langs de poorten en de watermolen/restaurant van Landgoed Singraven. Bij de Y-splitsing met de Linderdijk na de houten brug houdt u rechts aan, de Schiphorstdijk. Na ca 200 m kunt u linksaf het oprit naar Landgoed "de Kniep" op. Dit pad volgen en aan het eind parkeren bij de vakantiewoningen aan de rechterkant.

Via Ootmarsum
Rijd van Ootmarsum richting Tilligte-Denekamp. Op de rotonde bij Tilligte neemt u de 1e afslag, het dorp in. In de bocht bij het autobedrijf gaat u rechtsaf de Hunenborgseweg in. Vervolgens de 1e weg links (Damweg). Deze weg blijft u volgen gedurende ca 2,2 km. Bij de brug over het kanaal gaat de weg over in de Schiphorstdijk. Na 750 m ziet u het oprit naar Landgoed "de Kniep" aan de rechterkant. Dit pad volgen en aan het eind parkeren bij de vakantiewoningen aan de rechterkant.