Woonkamer.JPGIMG_1912.JPGUitzicht_mais.JPGSchuivenhuisje.jpgSlaapkamer_beneden.JPGKanaal.jpgIMG_1904.JPGPaard.JPGKeuken.JPGSingraven.jpgTerraszijde.JPGIMG_2046.JPGBuitenzijde.JPGTerras.JPGKeukentafel.JPGBadkamer_beneden.JPG

Contact

Voor meer informatie, prijsopgaves en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met:

Familie Lansink
Schiphorstdijk 3
7591 PS Denekamp

Tel. 0541 353226

Postadres;

Schiphorstdijk 3

7596ML Rossum

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Momenteel zijn wij i.v.m. een storing bereikbaar via een alternatief mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Routebeschrijving
Vanaf Oldenzaal via Denekamp
Rijd van Oldenzaal naar Denekamp. Op de rotonde in Denekamp (bij Café/Restaurant 't Wubbenhof) neemt u de 3e afslag (links). Na de bocht gaat u linksaf richting Het Singraven (Ellenweg/Molendijk). Deze weg blijft u circa 2 km volgen. U rijdt daarbij langs de poorten en de watermolen/restaurant van Landgoed Singraven. Bij de Y-splitsing met de Linderdijk na de houten brug houdt u rechts aan, de Schiphorstdijk. Na ca 200 m kunt u linksaf het oprit naar Landgoed "de Kniep" op. Dit pad volgen en aan het eind parkeren bij de vakantiewoningen aan de rechterkant.

Via Ootmarsum
Rijd van Ootmarsum richting Tilligte-Denekamp. Op de rotonde bij Tilligte neemt u de 1e afslag, het dorp in. In de bocht bij het autobedrijf gaat u rechtsaf de Hunenborgseweg in. Vervolgens de 1e weg links (Damweg). Deze weg blijft u volgen gedurende ca 2,2 km. Bij de brug over het kanaal gaat de weg over in de Schiphorstdijk. Na 750 m ziet u het oprit naar Landgoed "de Kniep" aan de rechterkant. Dit pad volgen en aan het eind parkeren bij de vakantiewoningen aan de rechterkant.